Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto – TVEAT

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon koulutuksen järjestäjänä toimii Turun aikuiskoulutuskeskus (www.turunakk.fi) ja tietopuolisen opetuksen järjestää Agmen Oy.

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto on turvallisuusalan esimieskoulutus, joka antaa hyvän ja monipuolisen pohjan esimiestehtävissä toimimiseen, mutta antaa lisäoppia ja lakitietämystä myös niille, joilla ei ensisijaisena tavoitteena välttämättä ole esimiestehtävät. Myös kenttätyöntekijä hyötyy erikoisammattitutkinnostamme monipuolisesti. 

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon suorittaminen antaa lisää työkaluja niin kenttätyön kuin esimiestoiminnankin saralle.

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto antaa valmiudet ja pätevyyden toimia turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan palveluksessa esimerkiksi vastaavana hoitajana tai muissa esimiestehtävissä. TVEATista on hyötyä myös toimialan ulkopuolella.

Ilmainen tutkinto suoritetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin suurin osa konkreettisesta oppimisesta tapahtuu työpaikalla. Oppisopimusta varten työtehtäviä tulee olla vähintään 25 viikkotyötuntia ja mielellään turvallisuusalalta. Me täydennämme koulutuspäivillä niitä osa-alueita, joita ei välttämättä pääse oppimaan omalla työpaikalla.

Suunniteltu kokonaisuus sisältää pakolliset tutkinnon osat turvallisuuslainsäädäntö ja -suunnittelu, sekä kaksi vapaavalintaista tutkinnon osaa. Järjestämme kontaktiopetuksen myös turvallisuusalan elinkeinon harjoittamiseen ja turvallisuusjohtamiseen. Tutkinnon perusteet tarkemmin.

Järjestämme kaksi kontaktiopetuspäivää Jyväskylässä kolmen-neljän viikon välein. Jokaisen tutkinnon osan päätteeksi suoritetaan näyttö, jonka valmisteluun on varattu kuukausi. Koko tutkinnon kesto on noin vuoden. Etäopetuksesta luopuminen tässä yhteydessä on meiltä tietoinen päätös, mutta läsnäolopakkoa ei kuitenkaan ole. Kun saamme 20 opiskelijan ryhmän kasaan, starttaamme ryhmän.

Kiinnostaako turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto?
Jos kiinnostuit, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Tutkintoryhmän aloitus vaatii vähintään 20 henkilöä. Jättämällä yhteystietosi et vielä sitoudu mihinkään.

Lisätietoja turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnosta: Janne Mönkkönen, 0407189869, janne.monkkonen@agmen.fi

>>> Lue lisää erikoisammattitutkinnosta Turun aikuiskoulutuskeskuksen sivuilta. <<<